Ontdek onze
diensten

Totaalprojecten

Of u nu uw woning, villa of appartement volledig wenst te renoveren, of een gedeelte wenst te vernieuwen, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met ons vast team met de beste aannemers van de streek realiseren wij uw project volledig naar uw wens, van ruwbouw tot schilderwerken. Wij staan in voor het ontwerp, waarbij wij steeds bijzondere aandacht hebben voor functionaliteit en ruimtegevoel. Ook de coördinatie van uw project wordt door ons geleid, waarbij wij zorgen voor een continue voortgang van de werken, stipte naleving van de planning en een perfecte afwerking. Wij bieden u één aanspreekpunt, waardoor u geniet van een renovatie zonder zorgen.

Interieur

In ons eigen atelier vervaardigt ons team van ervaren schrijnwerkers met de grootste zorg uw droominterieur. Dressing, slaapkamer, badkamer, zolder, haardwand, bibliotheek, bureau, vestiaire, … : elke ruimte wordt optimaal benut en esthetisch op een hoger niveau getild met een op maat gemaakt interieur. Samen met onze interieurarchitect zetten wij uw wensen om in een ontwerp en helpen wij u bij uw keuze uit het enorme aanbod van materialen, technieken en kleuren. Het resultaat is een interieur volledig op maat van uw wensen en verwachtingen. 

Keukens op maat

Binnen de brede sector van het interieur nemen keukens toch nog steeds een bijzondere plaats in, met specifieke vereisten. Van in het prille begin zijn wij hierin gespecialiseerd, en keukens hebben dan ook geen geheimen voor ons. Met een op maat gemaakte keuken bent u niet gebonden door breedtes of hoogtes en zijn de mogelijkheden op het vlak van uitvoering, afwerking en kleur eindeloos.

Miele partner Miele